De Drie Gezusters logo

De Drie Gezusters

Grote Markt 36-39
Groningen

Vacatures

  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 18-28 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Met jouw enthousiasme sta jij klaar voor een nieuwe dag. Vandaag ga jij er weer voor zorgen zich weer thuis voelen bij ons.

    Jij ontvangt de gasten met een glimlach, brengt de menukaart en geeft suggesties. Je staat direct klaar wanneer de gasten iets nodig hebben. Jij bouwt vanaf ontvangst een relatie op en speelt hiermee in op de behoeftes van de gasten. Wanneer je ziet dat één van je collega’s hulp nodig heeft, spring jij bij. Je communiceert goed en duidelijk met collega's en de keuken.

    Alle gasten gaan met een tevreden gevoel naar huis. Zij tevreden, jij tevreden! Je bent energiek en hebt een aanstekelijk enthousiasme.
    Solliciteer gelijk
  • Sous Chef

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Sous Chef
    Aantal uren: 32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Dit levendige horecabedrijf in hartje Groningen, waar zo'n 2.500 gerechten dagelijks over de pas gaan zoekt een sous die mee werkt. Jij loopt voorop. Hebt overzicht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Je draagt de volledige zorg voor een perfecte begeleiding met de bijbehorende (administratieve) processen en (werk) planning.

    Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van het concept, je kunt procesgericht werken en nieuwe processen implementeren binnen het keukenteam, samen met de keukenbaas.

    Samenwerken is jouw credo, jij zorgt voor een soepele communicatie tussen het keukenteam en de bediening.
    Solliciteer gelijk
  • Zelfstandig Werkend Kok

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 24 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Samen met het keukenteam zorg jij dat het de gasten aan niets ontbreekt. Jouw doel is een hoge tevredenheid.

    Je bereidt een goede mise en place voor en zorgt dat de gerechten met de juiste kwaliteit worden uitgeserveerd.

    Samen met de chef zorg je dat de continuïteit van de gerechten wordt gewaarborgd.

    Je zorgt de hele dag voor de lekkerste gerechten. Van een goed gevulde salade, een stevige biefstuk tot een lekkere soep, voor jou is niets te gek!

    Jij bent stressbestendig en weet je team aan te sturen waar nodig. Ze kunnen op jou rekenen!

    Met jouw passie voor koken begin je elke dag gemotiveerd en vol energie!
    Solliciteer gelijk

Mogelijkheden

Bierproeverij, Live Muziek, Live voetbal, Pubquiz, Terras, Wijnproeverij, Zalenverhuur

Soort keuken

BBQ / grill, Glutenvrij, Hollands, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 03:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 10:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 03:00
De Drie Gezusters logo

De Drie Gezusters

Grote Markt 36-39
Groningen
bel
mail
website
route
reserveer

Vacatures

  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 18-28 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Met jouw enthousiasme sta jij klaar voor een nieuwe dag. Vandaag ga jij er weer voor zorgen zich weer thuis voelen bij ons.

    Jij ontvangt de gasten met een glimlach, brengt de menukaart en geeft suggesties. Je staat direct klaar wanneer de gasten iets nodig hebben. Jij bouwt vanaf ontvangst een relatie op en speelt hiermee in op de behoeftes van de gasten. Wanneer je ziet dat één van je collega’s hulp nodig heeft, spring jij bij. Je communiceert goed en duidelijk met collega's en de keuken.

    Alle gasten gaan met een tevreden gevoel naar huis. Zij tevreden, jij tevreden! Je bent energiek en hebt een aanstekelijk enthousiasme.
    Solliciteer gelijk
  • Sous Chef

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Sous Chef
    Aantal uren: 32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Dit levendige horecabedrijf in hartje Groningen, waar zo'n 2.500 gerechten dagelijks over de pas gaan zoekt een sous die mee werkt. Jij loopt voorop. Hebt overzicht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Je draagt de volledige zorg voor een perfecte begeleiding met de bijbehorende (administratieve) processen en (werk) planning.

    Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van het concept, je kunt procesgericht werken en nieuwe processen implementeren binnen het keukenteam, samen met de keukenbaas.

    Samenwerken is jouw credo, jij zorgt voor een soepele communicatie tussen het keukenteam en de bediening.
    Solliciteer gelijk
  • Zelfstandig Werkend Kok

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 24 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Samen met het keukenteam zorg jij dat het de gasten aan niets ontbreekt. Jouw doel is een hoge tevredenheid.

    Je bereidt een goede mise en place voor en zorgt dat de gerechten met de juiste kwaliteit worden uitgeserveerd.

    Samen met de chef zorg je dat de continuïteit van de gerechten wordt gewaarborgd.

    Je zorgt de hele dag voor de lekkerste gerechten. Van een goed gevulde salade, een stevige biefstuk tot een lekkere soep, voor jou is niets te gek!

    Jij bent stressbestendig en weet je team aan te sturen waar nodig. Ze kunnen op jou rekenen!

    Met jouw passie voor koken begin je elke dag gemotiveerd en vol energie!
    Solliciteer gelijk

Mogelijkheden

Bierproeverij, Live Muziek, Live voetbal, Pubquiz, Terras, Wijnproeverij, Zalenverhuur

Soort keuken

BBQ / grill, Glutenvrij, Hollands, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 03:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 10:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 03:00