restaurant naud logo

Restaurant Naud

Folkingestraat 42
Groningen

Vacatures

  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 8-12 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Medewerker bediening Parttime 2 a 3 avonden per week

    Bij Naud zijn we op zoek naar een parttime bedieningsmedewerker.

    Wat kun je verwachten:

    - Meewerken tijdens diner
    - Salaris volgens horeca CAO
    - Werken in een jong team
    - Leuke personeelsuitjes
    - Maandelijks mooie fooi

    Wat verwachten we van jou:

    - een goede dosis inzet
    - beschikbaarheid in het weekend en door de week
    - beheersen van basis technieken (borden lopen, dienblad lopen)

    Spreekt bovenstaande je aan? Mail dan naar het opgegeven adres met je CV en wellicht word jij onze nieuwe collega.
    Solliciteer gelijk
  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 24-32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Medewerker bediening full-time gezocht

    Bij Naud zijn we op zoek naar een full-time bedieningsmedewerker.

    Wat kun je verwachten:
    - Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van het restaurant en runnen van het diner
    - je bent het eerste aanspreekpunt voor de keuken en bediening naast de eigenaren
    - mede verantwoordelijk voor het behouden en bestellen van voorraad

    leuke extra's:
    - leuke personeelsuitjes
    - maandelijks een mooie fooi
    - loon conform horeca CAO en naar ervaring

    spreekt dit je aan? Neem dan graag contact met ons op en stuur je cv naar het opgegeven e-mail adres en wellicht tot snel!
    Solliciteer gelijk
  • Zelfstandig Werkend Kok

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 24-32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ons menu. Je werkt met mooie verse producten die dagelijks geleverd worden. Daarnaast houd je overzicht in de keuken en werk je nauw samen met het team!

    Wat verwachten we van jou:
    - Passie voor koken en oog voor details
    - Je bent een teamplayer en je kunt ook collega’s aansturen
    - Je weet hoe je efficient moet werken ook tijdens piekuren
    - Creativiteit en kwaliteitsgerichtheid staan bij jou centraal
    - Je hebt ervaring als kok en kan zelfstandig werken
    - Je hebt ervaring op zowel de koude als de warme kant
    - Je bent verantwoordelijk voor de mice a place en de dagelijkse bestelling

    Wat kun je verwachten:
    - Een dynamische werkomgeving met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
    - Meerdere personeelsuitjes en activiteiten per jaar en maandelijks een mooie fooi
    - Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de keuken
    - Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
    - Flexibele werktijden en een gezellig klein team

    Sollicitaties mogen t.a.v. Kasper Lich
    Solliciteer gelijk

Mogelijkheden

Honden toegestaan, Terras

Soort keuken

Fusion, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken

Openingstijden

Maandag: 17:00 tot 22:30 en later
Dinsdag: 17:00 tot 22:30 en later
Woensdag: 17:00 tot 22:30 en later
Donderdag: 17:00 tot 22:30 en later
Vrijdag: 17:00 tot 22:30 en later
Zaterdag: 17:00 tot 22:30 en later
Zondag: Gesloten
restaurant naud logo

Restaurant Naud

Folkingestraat 42
Groningen
bel
mail
website
route
reserveer
diner

Vacatures

  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 8-12 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Medewerker bediening Parttime 2 a 3 avonden per week

    Bij Naud zijn we op zoek naar een parttime bedieningsmedewerker.

    Wat kun je verwachten:

    - Meewerken tijdens diner
    - Salaris volgens horeca CAO
    - Werken in een jong team
    - Leuke personeelsuitjes
    - Maandelijks mooie fooi

    Wat verwachten we van jou:

    - een goede dosis inzet
    - beschikbaarheid in het weekend en door de week
    - beheersen van basis technieken (borden lopen, dienblad lopen)

    Spreekt bovenstaande je aan? Mail dan naar het opgegeven adres met je CV en wellicht word jij onze nieuwe collega.
    Solliciteer gelijk
  • Medewerker Bediening

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Medewerker Bediening
    Aantal uren: 24-32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Medewerker bediening full-time gezocht

    Bij Naud zijn we op zoek naar een full-time bedieningsmedewerker.

    Wat kun je verwachten:
    - Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van het restaurant en runnen van het diner
    - je bent het eerste aanspreekpunt voor de keuken en bediening naast de eigenaren
    - mede verantwoordelijk voor het behouden en bestellen van voorraad

    leuke extra's:
    - leuke personeelsuitjes
    - maandelijks een mooie fooi
    - loon conform horeca CAO en naar ervaring

    spreekt dit je aan? Neem dan graag contact met ons op en stuur je cv naar het opgegeven e-mail adres en wellicht tot snel!
    Solliciteer gelijk
  • Zelfstandig Werkend Kok

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 24-32 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ons menu. Je werkt met mooie verse producten die dagelijks geleverd worden. Daarnaast houd je overzicht in de keuken en werk je nauw samen met het team!

    Wat verwachten we van jou:
    - Passie voor koken en oog voor details
    - Je bent een teamplayer en je kunt ook collega’s aansturen
    - Je weet hoe je efficient moet werken ook tijdens piekuren
    - Creativiteit en kwaliteitsgerichtheid staan bij jou centraal
    - Je hebt ervaring als kok en kan zelfstandig werken
    - Je hebt ervaring op zowel de koude als de warme kant
    - Je bent verantwoordelijk voor de mice a place en de dagelijkse bestelling

    Wat kun je verwachten:
    - Een dynamische werkomgeving met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
    - Meerdere personeelsuitjes en activiteiten per jaar en maandelijks een mooie fooi
    - Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de keuken
    - Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
    - Flexibele werktijden en een gezellig klein team

    Sollicitaties mogen t.a.v. Kasper Lich
    Solliciteer gelijk

Mogelijkheden

Honden toegestaan, Terras

Soort keuken

Fusion, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken

Openingstijden

Maandag: 17:00 tot 22:30 en later
Dinsdag: 17:00 tot 22:30 en later
Woensdag: 17:00 tot 22:30 en later
Donderdag: 17:00 tot 22:30 en later
Vrijdag: 17:00 tot 22:30 en later
Zaterdag: 17:00 tot 22:30 en later
Zondag: Gesloten