Een jaar na de brand is Pacific weer terug, en het is er zo mogelijk nog leuker en mooier geworden. Een geheel nieuw interieur, een prachtige Serre en binnentuin, 35 bieren en ciders van de tap en meer dan 100 op fles. En vrijwel alle gerechten van de nieuwe menukaart zijn gerookt en/of gebarbecued. In eigen tuin of op de Josper. Zelfs de groenten en de jus! Maar nog steeds dezelfde vibe; een heerlijk laid back sfeertje zoals je in Nieuw Zeeland en Australië vindt. En natuurlijk nog altijd Alistair, een echte trotse Kiwi, als gastheer.
Het interieur van dit pand uit de 12de eeuw, een van de oudste panden van Groningen (!!!), heeft een vintage look, gecombineerd met industriële details. Zo staat er een comfortabele Chesterfieldbank tegen een muur met een jungle-achtige, botanische print. Achterin de 12-de eeuwse bakstenen muur met goudkleurige lampjes. Helemaal nieuw is ook de Serre, die uitkijkt over de Binnenstadstuin, waar je de koks werkelijk ziet barbecuen.
De menukaart is vormgegeven als een krant, met daarin verhalen over het pand en de mensen die er werken. Er staat zelfs een kruiswoordpuzzel in over de zaak en Down Under. Je kan kiezen tussen shared dining (kleine bordjes met bijvoorbeeld Nieuw Zeelandse Barramundi), mooie vegadishes (smoked veggies), grote vleesgerechten (tot aan Tomahawks uit de Josper grill) en Kiwi Burgers en Aussie Pie’s. En alles gerookt of van de bbq. Na afloop komt Alistair met een groot blad vol desserts langs.
Bij Pacific eten of drinken voelt als even op vakantie zijn. Zondag 26 augustus viert Pacific Australia Day, met een grote inzamelingsactie voor de Brandweermensen die nu zo hard moeten strijden bij het bestrijden van de enorme branden. Goed dat Pacific zelf de brand te boven is gekomen en de deuren weer heeft geopend!