Support your locals: Restaurant Voilà

Voilà gaat weer koken! Het restaurant gaat vanaf 2 april weer koken, voor afhaal en bezorgen. Geen verrassingsmenu, maar een gastronomisch drie gangen aspergemenu bereid met verse, lokale producten.

Het is mogelijk om het menu af te halen of te laten bezorgen in de stad en omgeving (do t/m zo 16:00-18:00). Wil je het voorjaar proeven? Plaats dan alvast een bestelling.

On y va!

Voilà on tour. Wij komen naar je toe. Met de asperges van Meinardi, de garnalen van Solt uit Zoutkamp, ham van Waddenvarkens Uithuizermeeden en het Ommelander tarwebrood van Luuks Brood hebben wij een waanzinnig driegangenmenu samengesteld.

Onderstaand menu is vanaf donderdag 2 april voor afhaal en bezorging beschikbaar (do-zo).

Amuse

panna cotta van doperwt | hangop van limoen en munt | gepofte wilde rijst

Voorgerecht

Aspergesoep | Zoutkamper garnalen van Solt | peterselie-eulie oet Grunn

brood en beurre noisette

Hoofdgerecht

Asperge à la Flamande

(Asperges van Meinardi | ham van Waddenvarkens | kriel aardappelen | eiersaus | peterselie)

Dessert

Aardbeien Romanoff à la Voilà

asperges van Meinardi,
asperges van Meinardi, foto via facebook

Lees ook

The Taste of De Boerderij -8
News Flash

The Taste of De Boerderij

Het is misschien wel een van de meest sprookjesachtige plekken van onze provincie, het landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Al vanuit de verte zie je de

Lees verder »