Beste mogelijkheid dat cafe’s en clubs open kunnen is met ondersteuning van een corona app
De achterban van Horecabrains geeft met 300 horecaondernemers en 800 horecalocaties een goed beeld wat er speelt in de branche.
De achterban van Horecabrains geeft met 300 horecaondernemers en 800 horecalocaties een goed beeld wat er speelt in de branche.
Nieuw dinercafé Plezant maakt zich op voor de opening in een bijzondere tijd
Vanaf vrijdag 1 mei gaan we op de parkeerplaats van de Kastanjehoeve mooie, duurzame, gezonde en verantwoorde snacks en dranken verkopen.
Zoals voor veel ondernemers, gooit de Corona crisis roet in het eten bij Rebel Rebel Hostel en haar normale gang van zaken.
Heineken scheldt ondernemers in panden waar de brouwer als tussenhuurder betrokken is, de huur voor april én mei volledig kwijt meldt MissetHoreca.
Het wordt tijd om Nederland en de regering te laten zien wat de horeca betekent. Wat wij bieden, waar we allemaal aanwezig zijn en vooral wie er allemaal werken. Het normaliseren van de 1,5 samenleving betekent het einde van de horeca.
De 1,5 meter horeca, een illusie of haalbaar?
Ook EM2 venue ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis en heeft helaas de deuren als muziekpodium tot nadere orde moeten sluiten.
Ondanks dat ons restaurant niet open is, kan er toch nog genoten worden van onze heerlijke gerechten! Onze chef-kok heeft een uitgebreid afhaal- en bezorgmenu samengesteld met de heerlijkste gerechten.
Het Horecaplatform hetlaatstetafeltje.nl, komt vandaag met een opmerkelijk corona steuninitiatief.
Veel horecaondernemers zijn sinds de sluiting van de horeca fanatiek aan de slag gegaan met het bezorgen en afhalen van maaltijden.
Met de nieuwe tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) kunt u als werkgever bij UWV een tegemoetkoming aanvragen, zodat u het loon van uw werknemers met een vast en met een flexibel contract kunt doorbetalen.
Deze bizarre omstandigheden vragen om creatieve oplossingen! Vanaf nu kun je in Groningen & Haren Bodega Y Tapas afhalen!
Donderdag 9 april organiseert Hooghoudt een online jeneverproeverij. Onder begeleiding van smaakexpert Laurens Speek ontdek je een variatie aan Hooghoudt jenevers, live bij jou in de huiskamer
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze sit.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.