Functie Titel: Medewerker Bediening
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring niet noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je enige horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Mail ons dan!
Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde (bij)baan, want we zijn 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 03:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high wine/beer, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.
Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl
Solliciteer gelijk Functie Titel: Leidinggevende Bediening
Aantal uren: 16 - 32 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Voor de aansturing van ons gezellige bedieningsteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven teamplayer. Naast de gebruikelijke horecakennis verwachten we dat je een ruime kennis van bieren hebt en dat je dit graag overbrengt op je collega's en de gasten.
Bij voorkeur zoeken we iemand die 32 tot 38 uur wil werken, maar minder uren per week kan eventueel ook.
Wij bieden een leuke werksfeer en daarnaast een gevarieerde baan, want we zijn 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 03:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high wine/beer, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.
Spreekt dit jou aan? Mail ons dan je motivatie met een CV.
Solliciteer gelijk Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Houd jij van afwisseling in de keuken? De ene dag lunch de andere dag diner, van onze befaamde klassieker 'saté' tot creatieve veganistische gerechten.
Bij ons op het Poeleplein zit je culinair goed. Er wordt zo ambachtelijk mogelijk gewerkt, we houden niet van potten en blikken.
Bij voorkeur zoeken we iemand die 32 tot 38 uur per week wil werken, maar minder kan eventueel ook.
Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde baan, want we zijn 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 03:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high wine/beer, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.
Wil jij ons team versterken?
Mail ons dan!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Medewerker Bediening
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring niet noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Als medewerker bediening informeer je de gast over de producten die we hebben, neem je drankjes en eten op bij de gast en serveer je deze. Je leert blad- en bordenlopen en leert veel over ons grote drankassortiment.
Wij bieden een leuke werksfeer en daarnaast een gevarieerde baan, want we zijn 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 03:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high wine/beer, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.
Spreekt dit jou aan? Mail ons dan je motivatie met een CV.
Solliciteer gelijk Functie Titel: Bartender / barmedewerker
Aantal uren: 24 - 32 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Veelzijdige barman gezocht!
Onze barman moet niet alleen de mooiste bieren kunnen tappen, ook zul je op een gewone avond veel diverse cocktails, shotjes, frisjes, warme dranken en wijnen moeten maken en schenken. Daarnaast komen er geregeld gasten aan de bar om af te rekenen, moet je de runners aansturen, de gasten aan de bar vermaken en verwachten de gasten ook dat het niet te lang duurt voordat ze hun drankje ontvangen. Stil staan komt niet in je woordenboek voor.
Naast de gebruikelijke horecakennis verwachten we dat je een ruime kennis van bieren hebt en dat je dit graag overbrengt op je collega's en de gasten.
Bij voorkeur zoeken we iemand die 32 tot 38 uur wil werken, maar minder uren per week kan eventueel ook.
Wij bieden een leuke werksfeer en daarnaast een gevarieerde baan, want we zijn 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 03:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high wine/beer, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.
Spreekt dit jou aan? Mail ons dan je motivatie met een CV.
Solliciteer gelijk