Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Restaurant Zondag zoekt per een zelfstandig werkend kok voor 32 à 38 uur per week.
Ons relatief jonge team streeft samen naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en ontspannen sfeer.
Als kok bij Zondag ben je er verantwoordelijk voor dat de lunch en diner op de juiste manier en snelheid wordt doorgegeven en dat de (open) keuken er netjes uit ziet.
Wat wij te bieden hebben?
- Wij vinden een balans tussen werk en privé belangrijk. We bieden daarom een 4 daagse werkweek van gemiddeld maximaal 32 uur.
- De mogelijkheid om zowel overdag als 's avonds te werken en ook een weekend vrij te kunnen zijn.
- Je creativiteit kwijt te kunnen in wisselende gerechten, pasta’s en onze Sunday roast. Daarnaast ook actief mee te denken over de menukaart en de invulling voor Noorderzon.
- Een gezellig team, dat klaar staat voor elkaar en de gasten.
- Een marktconform salaris
- De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.
We zoeken iemand die:
- Flexibel inzetbaar is.
- Bij drukte het hoofd koel houdt en efficiënt kan werken.
- Beschikt over basis keukenvaardigheden en kennis van haccp richtlijnen.
- Minstens 2 jaar ervaring heeft in de keuken. En zowel de koude als de warme kant kan draaien.
- Bestellingen netjes opbergt en de voorraad bijhoudt.
- Productkennis heeft en het leuk vindt om deze verder te ontwikkelen.
- Initiatief neemt.
Herken je je hierin? Dan vertellen we je graag meer over ons in een gesprek. Stuur een mailtje naar: info@zondagnoorderplantsoen.nl en voeg je C.V. toe.
Tot snel, bij Zondag!!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Assistent Bedrijfsleider
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:In hartje Noorderplantsoen staat restaurant Zondag. We streven er met ons relatief jonge team naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en een ontspannen sfeer.
Wij zoeken een doorgewinterde horeca-leidinggevende om ons en onze bedrijfsleider bij te staan. Onze ruime openingstijden maken een tweede (assistent) bedrijfsleider of chef bediening geen overbodige luxe, willen we altijd goeie aansturing voor het team (circa 8 man bediening plus afwasser) op de vloer hebben.
Belangrijk voor ons is:
- meerdere jaren ervaring in de horeca (liefst drukke zaken)
- meerdere jaren leidinggevende ervaring
- inzetbaarheid op avonden en in weekenden
- liefde voor het gastheerschap
- zelf volop mee willen werken op de vloer, tussen de collega's
Wat we te bieden hebben is:
- een gezellig divers maar hecht team
- een fijne werksfeer, waarin respectvol gecommuniceerd wordt, ook tussen keuken en bediening
- de mogelijkheid om cursussen of workshops te volgen
- een geïnteresseerd oor als het gaat om inbreng van nieuwe ideeën
- een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en gewenste functie. Startloon van €2200 voor een sterke eerste medewerker bediening, tot een startloon van €2500 bij een rol als chef bediening of (assistent)bedrijfsleider.
Solliciteer gelijk