Functie Titel: Supervisor
Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Een echte horeca man of vrouw, een gastheer of -vrouw pur sang, dat ben jij! Tussen de tafels, achter de bar, rondom onze gasten en met het team ben jij op je best. Als supervisor ondersteun je de Floor managers met leidinggeven en het aansturen van een jong en dynamisch team. Dit doe jij terwijl je zelf lekker meeloopt met de bediening of de drankjes inschenkt achter de bar. Als enthousiaste restaurant supervisor ben je dus operationeel actief!
Een groot restaurant met binnen 200 zitplaatsen, op het terras aan de Grote Markt ook nog eens 200 zitplaatsen en een dakterras: Easy as peanuts? Zeker niet! Maar deze uitdaging ga jij graag aan!
Let’s embark on your new adventure at the Market Hotel Groningen!
Over The Market Hotel
In het voorjaar van 2021 is The Market Hotel geopend! The Market Hotel heeft 123 hotelkamers, verdeeld over zes verdiepingen. Daarnaast is er een groot restaurant genaamd café Willem Albert met terras aan de Grote- en Nieuwe Markt, met een high end bar.
In de keuken van het Willem Albert Café serveren we oud Hollandse gerechten in een nieuw jasje. Ook heeft The Market Hotel een eigen bakkerij, Bakkerij Westers. Verder zijn er vergaderzalen en is er een Welcome Wellness waar gasten terecht kunnen in de gym, voor massages of om te ontspannen in de sauna.
Op het dak wordt nog een terras gerealiseerd met waanzinnig uitzicht over de stad Groningen!
Wat vraagt WestCord Hotels van jou?
• Jij bent een echte horeca man of vrouw!
• Gastvrij, slim, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!
• Jij hebt werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.
• Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en ook een goed woordje Duits.
• Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
• Een afgeronde opleiding Hotelmanagement (of gerelateerd) op HBO of MBO niveau.
• Samen met het team maak jij van iedere dag een nieuw avontuur, je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.
Wat biedt WestCord hotels jou?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Keukenmedewerker
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Lunch Kok
Ben jij een creatieve kok, een harde werker en een koning(in) in de keuken en ben jij op zoek naar werktijden tussen 09.30 uur en 18.00 uur? Weet jij de lekkerste lunch te bereiden? Ben jij iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet? Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.
Wanneer je binnenkomt op het werk, loop je de gezellige chaos al tegemoet. Je groet je collega’s in de keuken en zwaait even naar de drukke bar- en bedieningsmedewerkers. Je bespreekt met de chef wat er nog moet gebeuren bij de mise en place. Zijn er nog bijzonderheden en komen er nog grote groepen? De taken worden verdeelt. Samen met je collega’s zorg je dat de lunchgerechten de deur uitvliegen en dat alles klaar staat voor weer een drukke avond. Tussendoor maak je een geintje met de afwasser, complimenteer je je collega met een mooi gerecht en vraag je de bedieningsmedewerker of alle gasten tevreden zijn. Je dienst vliegt voorbij!
Over The Market Hotel
Na lang wachten hebben we de deuren van The Market Hotel geopend. In het hotel bevindt zich café Willem Albert. Willem Albert Scholten (1819-1892) kan worden beschouwd als 's-werelds eerste landbouw industrieel. Hij stichtte zo'n 24 fabrieken, in binnen- en buitenland, op het gebied van aardappelmeel, aardappel moutwijn, strokarton, suiker en turfstrooisel. Scholten was ook mede directeur en grootaandeelhouder van de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij (NASM). Tegenwoordig de Holland Amerika Lijn. Zijn huis stond op de locatie waar nu the Market Hotel staat. In de keuken van het Willem Albert Café serveren ze oud Hollandse gerechten in een nieuw jasje.
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!
• Leermeester is een pré.
• Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.
• De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren!
• Je hebt een flexibele instelling en bent beschikbaar tussen 09.30 uur en 18.00 uur.
• We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk!
• Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt WestCord Hotels?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
• Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
• Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Hulpkok / meewerkend kok
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben jij onze nieuwe ontbijt kok? Jij bent een echt ochtendmens en verrast de gast met jouw ontbijt bij The Market Hotel!
Plezier en een positieve houding vinden wij erg belangrijk zowel tegenover de gast als je collega’s, want samen staan we sterk! Alles wat de keuken verlaat, draagt jouw handtekening. Je ziet als ontbijt kok erop toe dat het warme ontbijtbuffet er netjes en gevuld uitziet met verse producten. Continu zorg je voor de juiste gaarheid, smaak en kleur. Ook zorg je er voor dat er genoeg versgebakken broodjes klaarliggen zodat jouw collega’s dit kunnen aanvullen. Geen ochtend is hetzelfde. Daarbij draai je je hand niet om voor een vers gemaakt omelet voor de gast.
Door jou en je collega’s kunnen onze gasten hun dag goed beginnen met het ontbijt.
Over The Market Hotel
In mei 2021 heeft het Market Hotel zijn deuren geopend. In het hotel bevindt zich café Willem Albert. Willem Albert Scholten (1819-1892) kan worden beschouwd als 's-werelds eerste landbouw industrieel. Hij stichtte zo'n 24 fabrieken, in binnen- en buitenland, op het gebied van aardappelmeel, aardappel moutwijn, strokarton, suiker en turfstrooisel. Scholten was ook mede directeur en grootaandeelhouder van de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij (NASM). Tegenwoordig de Holland Amerika Lijn. Zijn huis stond op de locatie waar nu the Market Hotel staat. In de keuken van het Willem Albert Café serveren ze oud Hollandse gerechten in een nieuw jasje.
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Jouw wekker staat altijd op tijd.
• Je staat altijd paraat om je collega’s te helpen waar nodig.
• Je laat je werkplek en het keuken apparatuur netjes achter voor je collega’s.
• De koelingen zijn weer gevuld met verse ingrediënten, om zo de volgende dag goed te beginnen.
• Je werkt volgens de HACCP-procedure.
• Je bent een ster in zelfstandig werken, maar je vindt het ook fijn om in een enthousiast team te werken
• De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren!
• Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt WestCord Hotels?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
• Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
• Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Patissier
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Zelfstandig werkend banket bakker / patissier
Ben jij patissier in hart en nieren? Wil jij dit mooie vak doorzetten in de groeiende Hospitality/horeca branche? En ga jij met de trends mee of heb je nog een geheim recept thuisliggen? We zetten de traditionele ambacht van de familie Westers voort in het nieuwe Market Hotel! Versterk jij binnenkort het team in Groningen als patissier?
Door je ervaring en kennis van het vak ben je vrij om je eigen creativiteit toe te passen! De taarten en het gebak dat wordt geserveerd in de bakkerij van The Market Hotel aan de Grote Markt zijn door jou gemaakt. Daarnaast bedenk je ook zelf de recepten! Jij hebt oog voor detail en het spreekt voor jou vanzelf om goed te communiceren met de chef en jouw collega’s.
Maak jij een kunstwerk van ieder stukje patissier? Embark on a new adventure with us!
Over The Market Hotel
Dat er een bakkerij in The Market Hotel zit is niet geheel toevallig. De oprichter van WestCord Hotels komt uit een echte bakkersfamilie. De bakkerij is dan ook een ode naar de originele Bakkerij Westers die al sinds de jaren vijftig op Vlieland gevestigd is. Kom lekker ontbijten of geniet van een sandwich voor de lunch, de gehele dag bakken we de lekkerste broodjes vers af. Daarnaast is het ideaal om hier rustig te werken met een verse kop koffie, of neem mee voor onderweg. Liever iets zoets? Bij onze patisserie is er ruim aanbod in gebak, taarten en koeken. Wist je dat onze bakkerij samenwerkt met Bakkerij Luuk? Luuk zijn grote passie is brood maken en ermee experimenten! Luuk bezorgt de lekkerste broden en dat is reden waarom wij met hem samenwerken!
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!
• Jij hebt een hands-on mentaliteit!
• Netjes en zorgvuldig werken is jouw motto.
• Jij weet wel wat lekker is: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie en hebt de kennis en ervaring van een echte patissier!
• Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
• We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communicatie staat centraal binnen het team!
• Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt WestCord Hotels?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
• Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
• Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Hulpkok / meewerkend kok
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring niet noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben jij een creatieve kok, een harde werker en een koning(in) in de keuken? Weet jij de lekkerste gerechten te bereiden of wil je hieraan bijdragen? Ben jij iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet? Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Van sla wassen tot biefstukjes bakken en van komkommer snijden tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien of wilt deze nog leren!
Wanneer je binnenkomt op het werk, loop je de gezellige chaos al tegemoet. Je groet je collega’s in de keuken en zwaait even naar de drukke bar- en bedieningsmedewerkers. Je bespreekt met de chef wat er nog moet gebeuren bij de mise en place. Zijn er nog bijzonderheden en komen er nog grote groepen? De taken worden verdeelt. Samen met je collega’s zorg je dat de lunchgerechten de deur uitvliegen en dat alles klaar staat voor weer een drukke avond. Tussendoor maak je een geintje met de afwasser, complimenteer je je collega met een mooi gerecht en vraag je de bedieningsmedewerker of alle gasten tevreden zijn. Je dienst vliegt voorbij!
Over The Market Hotel
The Market hotel telt 123 kamers, verdeeld over zes lagen. We bieden 7 verschillende kamertypes aan voor onze gasten, zo is er voor ieder wat wils! Op de begane grond hebben wij een restaurant met 250 zitplaatsen en zijn er twee terrassen. Één terras aan de Grote Markt met 300 stoelen en één terras aan de Nieuwe Markt met ongeveer 50 stoelen. Door de gunstige ligging van ons terras aan de Oostwand, kun je hier het langst genieten van de zon. Het thema van ons restaurant is oud-Hollands in een nieuw jasje. Betreft de menukaart: Toegankelijk is het nieuwe sleutelwoord. Geen fine-dining cuisine, maar lekker eten voor iedereen met een Nederlandse touch.
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!
• Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.
• De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren!
• Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
• We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk!
• Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt WestCord Hotels?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
• Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
• Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
Aantal uren: 10 - 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben jij creatief, een harde werker en een koning(in) in de keuken? Weet jij de lekkerste gerechten te bereiden? Ben jij iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet? Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.
Wanneer je binnenkomt op het werk, loop je de gezellige chaos al tegemoet. Je groet je collega’s in de keuken en zwaait even naar de drukke bar- en bedieningsmedewerkers. Je bespreekt met de chef wat er nog moet gebeuren bij de mise en place. Zijn er nog bijzonderheden en komen er nog grote groepen? De taken worden verdeelt. Samen met je collega’s zorg je dat de lunchgerechten de deur uitvliegen en dat alles klaar staat voor weer een drukke avond. Tussendoor maak je een geintje met de afwasser, complimenteer je je collega met een mooi gerecht en vraag je de bedieningsmedewerker of alle gasten tevreden zijn. Je dienst vliegt voorbij!
Over The Market Hotel
The Market hotel telt 123 kamers, verdeeld over zes lagen. We bieden 7 verschillende kamertypes aan voor onze gasten, zo is er voor ieder wat wils! Op de begane grond hebben wij een restaurant met 250 zitplaatsen en zijn er twee terrassen. Één terras aan de Grote Markt met 300 stoelen en één terras aan de Nieuwe Markt met ongeveer 50 stoelen. Door de gunstige ligging van ons terras aan de Oostwand, kun je hier het langst genieten van de zon. Het thema van ons restaurant is oud-Hollands in een nieuw jasje. Betreft de menukaart: Toegankelijk is het nieuwe sleutelwoord. Geen fine-dining cuisine, maar lekker eten voor iedereen met een Nederlandse touch.
Wie ben jij?
• Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!
• Leermeester is een pré.
• Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.
• De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren!
• Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
• We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk!
• Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt WestCord Hotels jou?
• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
• Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
• 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten en F&B // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
• Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
• Reiskostenvergoeding en interne kost en inwoning.
• Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!
Solliciteer gelijk